post@inkludi.no

Featured

Patentstyret

Overview

  • Founded Date January 1, 1900
  • Sectors Offentlig sektor
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 1672
  • Founded Since 1850

Company Description

Et nasjonalt senter for immaterielle rettigheter og verdier.

Vi er en dynamisk arbeidsplass - alt tekst
Vi er en dynamisk arbeidsplass. Foto: Trond Isaksen.

Jobb hos oss

Patentstyret er arbeidsplassen for deg som ønsker utfordrende arbeidsoppgaver, et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø og fleksibilitet i hverdagen.

Vi øker kvaliteten på våre rekrutteringsprosesser

Vi innfører bakgrunnssjekk av eksterne kandidater fra januar 2018. For å øke kvaliteten i våre rekrutteringsprosesser har Patentstyret inngått avtale med sikkerhetsselskapet Semac om bakgrunnssjekk av eksterne kandidater før fast ansettelse. I tillegg til at vi informerer om bakgrunnssjekken på nettsidene til Patentstyret, vil det alltid stå informasjon om dette i stillingsannonsen.

Les mer om hvorfor og hvordan vi innfører bakgrunnssjekk

Utviklingsmuligheter

Vi har ca 250 medarbeidere. Jurister og sivilingeniører (Cand.Scient/Master of Science e.l.) utgjør de største faggruppene, i tillegg medarbeidere innenfor informasjonsfag, økonomi, IT, HR, salg og markedsføring.

Vi har et eget program for nytilsatte som inkluderer grunnopplæring, en fadderordning og faglig veileder. Vi satser på å utvikle medarbeiderne våre gjennom utforming av individuelle utviklingsplaner, og gir muligheter for kurs og videreutdanning. Vi har et bredt samarbeid med ulike internasjonale organisasjoner, noe som gir muligheter for utenlandsreiser og deltagelse på konferanser og møter.

Vi fokuserer på godt lederskap og jobber kontinuerlig og målrettet med å utvikle lederne på alle nivåer.

Lokaler

Vi holder til i flotte lokaler sentralt på Sandaker i Oslo, med spennende butikker, kafeer, puber og restauranter samt fine parker rett utenfor døren. Vi har egen kantine, trimrom og eget bedriftsidrettslag.

Møt noen medarbeidere

Les hva noen av medarbeiderne våre synes om å jobbe i Patentstyret