post@inkludi.no

Annonsering

Annonsering

Gjennom INKLUDI.no kan din bedrift annonsere stillingsannonser og bannere for å tiltrekke søkere med innvandrer bakgrunn. En stillingsannonse på INKLUDI.no kan være svært effektiv fordi svært mange brukere av INKLUDI.no er arbeidssøkere med innvandrer og minoritetsbakgrunn. På denne måten kan dere nå bredere og målrettet som vil føre til høy søkerandel av innvandrere på deres stillinger. Jo flere som søker jo større er sjanse for at flere innvandrere blir ansatt. Slike tiltak passer ypperlig for bedriftens mangfoldpolicy eller bedriftens program for kvotering av innvandrere. Enten det er statlig eller privat bedrift, kan alle norske bedrifter annonsere hos INKLUDI.no. Bedriften deres blir synlig og en rollemodell og mangfoldsvennlig bedrift som tar samfunnsansvar.

Gjennom INKLUDI.no kan din bedrift annonsere stillingsannonser og bannere for å tiltrekke søkere med innvandrer bakgrunn. En stillingsannonse på INKLUDI.no kan være svært effektiv fordi svært mange brukere av INKLUDI.no er arbeidssøkere med innvandrer og minoritetsbakgrunn. På denne måten kan dere nå bredere og målrettet som vil føre til høy søkerandel av innvandrere på deres stillinger. Jo flere som søker jo større er sjanse for at flere innvandrere blir ansatt. Slike tiltak passer ypperlig for bedriftens mangfoldpolicy eller bedriftens program for kvotering av innvandrere. Enten det er statlig eller privat bedrift, kan alle norske bedrifter annonsere hos INKLUDI.no.

Kort oppsummert kan webannonsering på INKLUDI.no gi deres bedrift store fordeler ved å nå eksakt den målgruppen dere vil tiltrekke:

 • Økt antall søknader på deres stillinger fra kandidater med innvandrerbakgrunn
 • Øk kreativitet i din bedrift. Variert kulturell bakgrunn gir mindre sannsynlighet for vanetenkning og høyere grad av kritisk analyse, viser forskningen.
 • Få større fagbredde og spisskompetanse som gir deres bedrift fortrinn
 • Være synlig som mangfoldsvennlig bedrift som tar samfunnsansvar
 • Være rollemodell for andre bedrifter

“Mangfold dreier seg ikke bare om å være politisk korrekt men det tilfører bedriften profitt.”

INKLUDI.no bruker et eget annonseverktøy. Ønsker dere å inngå en avtale på stillingsannonsering eller legge ut bannere? Kontakt oss her.
Vår kundeansvarlig hjelper deg med utarbeiding av annonsetekster og skreddersyr profileringsopplegg etter ditt behov og ønsker. Du kan velge mellom ulike tjenester: Stillingsannonser I tillegg til annonseteksten inneholder stillingsannonsen: firmalogo, lenke til bedriftens hjemmeside, e-postadresse samt andre kontaktopplysninger – og den sendes per e-post til nøyaktig den målgruppen du søker.

Firmaprofiler
Her kan du gi en omfattende beskrivelse av bedriften din. En profilbyggende presentasjon hvor bedriften din ”selger” seg selv som en attraktiv arbeidsplass er en investering i fremtidige, dyktige medarbeidere.

Bannere
Bygger ditt varemerke og trekker oppmerksomheten til dine annonser/presentasjoner.

Samarbeidsavtaler

Vi tar fram forslag etter dine behov og ønskemål og kan skreddersy tjenester som vil gi dere optimal eksponering og godt resultat i deres rekrutterings- og profileringsarbeid. For mer informasjon og prisliste kontakt oss i dag.

Annonsere stillinger hos INKLUDI.no

Velg ulike pakkeløsninger etter deres behov.

Enkel stillingsannonse fra 1590,- eks mva

kr1,590.00 30 dager
 • 30 dagers varighet
 • Send bestilling på mail eller via deres annonseverktøy og vi publiserer

Large pakke fra kun 990,- eks mva

kr990.00 pr stillingsannonse
 • opptil 50 stillingsannonser årlig
 • Send bestilling på mail eller via deres annonseverktøy og vi publiserer
 • I tillegg får dere en egen firmaprofil side
 • Support 24/7

XL pakke fra kun 690,- eks mva

kr690.00 ubegrenset
 • Ubegrenset antall stillingsannonser
 • Send bestilling på mail eller via deres annonseverktøy og vi publiserer
 • I tillegg får dere en egen firmaprofil side
 • Support 24/7