post@inkludi.no

Featured

NRC(Norwegian Refugee Council)

Overview

  • Founded Date January 1, 1900
  • Sectors Ideelle organisasjoner
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 1488
  • Founded Since 1979

Company Description

Flyktninghjelpen er en norsk organisasjon som hjelper mennesker på flukt over hele verden. Vi er raskt på plass der mennesker på flukt trenger oss mest. Vi vet hva som må gjøres, og vi gjør det.

Vi får fram hjelpen der nøden er størst. Da vi startet hjelpearbeidet etter andre verdenskrig, var behovet enormt. Det er det fortsatt. I over 70 år har vi jobbet utrettelig for at mennesker på flukt skal overleve og bygge seg en ny framtid.

Akkurat nå er vi til stede i både nye og langvarige kriser i over 30 land. Der er vi en synlig og anerkjent aktør under navnet Norwegian Refugee Council (NRC). Vi gir blant annet mat, husly, rent vannrettshjelp, og utdanning.

Vi står på flyktningenes side. Med erfaring, kunnskap og pågangsmot forsvarer vi rettighetene til folk på flukt, og varsler om urett og nød. Flyktninghjelpen er en sterk pådriver for at makthavere skal respektere flyktningers rettigheter. I tillegg driver vi Internal Displacement Monitoring Centre (IDMC), verdens fremste faktabase om mennesker som er på flukt i eget land.

Vi er raskt på plass i kriser. Vår beredskapsstyrke NORCAP er verdens mest brukte. 1000 eksperter fra ulike land står klare til å rykke ut for å bistå FN og andre organisasjoner i humanitære kriser.

Flyktninghjelpen har 14.000 hjelpearbeidere over hele verden. En liten andel jobber på hovedkontoret i Oslo, men de aller fleste av oss jobber ute i felt. Mange har selv vært på flukt.

I dag er rekordmange mennesker på flukt fra krig og forfølgelse. Ikke siden tiden etter andre verdenskrig har flere trengt vår hjelp. Flyktninghjelpen hjalp over 8,5 millioner mennesker verden over i 2018, og med din støtte kan vi nå ut til flere.

Vi ser etter mennesker som brenner for å hjelpe flyktninger og internt fordrevne. Vil du bli en av oss?

Vi som jobber i Flyktninghjelpen bidrar med å legge til rette for at mennesker på flukt fra krig og katastrofer skal få en ny mulighet i livet. Vi har ulik bakgrunn og erfaring, men felles er at vi kompromissløst står på flyktningenes side.

Aldri har det vært større behov for oss enn nå.

Flyktninghjelpen har over 14.000 mennesker i staben, som jobber med prosjekter i 31 land. Vi ansetter et bredt spekter av dyktige fagfolk, og ønsker mangfold i arbeidsstyrken vår, både når det gjelder kjønn, alder og bakgrunn. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte personer å søke.

Hos oss vil du være med på å ta beslutninger som bidrar til at flyktninger og internt fordrevne får en framtid. De som skal arbeide hos oss må vise at de er villige og i stand til å jobbe i felt, noe som vil kunne innebære oppdrag i konfliktområder. Risiko vil alltid være en del av våre arbeidsforhold, men vi setter våre ansattes sikkerhet og velferd ekstremt høyt og har detaljerte sikkerhetsrutiner på plass.

I Flyktninghjelpen vil du få mulighet til å utvikle den kompetansen du allerede har – og bygge videre på din karriere.