post@inkludi.no

Featured

Telenor

  • Social Links:

Overview

  • Founded Date July 9, 1997
  • Sectors Transport og logistikk
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 1924
  • Founded Since 1855

Company Description

Telenor Norge AS er landets største digitale tjenesteleverandør innenfor innhold-, telekommunikasjon- og datatjenester. Vi jobber hver dag for å lede an digitaliseringen av Norge.

Vi har 3400 medarbeidere fordelt på 23 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i åtte land. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum.

Les våre forretningsetiske retningslinjer (Code of conduct på engelsk).

 

Jobb i Telenor

En jobb i landets største leverandør av tele- og datatjenester byr på mange spennende utfordringer!

Vi skal bidra til at norsk næringsliv og offentlig sektor lykkes med sine digitaliseringsreiser. Kundene våre forventer stadig mer av oss og teknologien utvikler seg raskere enn noen gang.

Vi skal levere robust infrastruktur i verdensklasse, og vi skal tilby smarte og gode løsninger for kundene våre  gjennom  sikker og enkel tilgang til den digitale verden.

Derfor trenger vi de beste menneskene på laget. Fremover skal vi styrke Telenor med nye medarbeidere, innenfor områder vi ser er viktige for fremtiden.

Det er mye vi skal få til sammen for å skape fremtidens Telenor – vil du være med på reisen?