For Arbeidssøkere

by  november 15, 2019 No comments

Inkludi.no – inkluderende bemanning!

Alle arbeidssøkere kan registrere sin CV hos Inkludi.no. Vi utestenger ingen. Inkludi.no arbeider for inkluderende bemanning og ønsker derfor spesielt alle utenlandske arbeidssøkere, både nye landsmenn og minoriteter velkomne til å bruke tjenestene våre. Du kan benytte av rådgivning og jobbsenter. Du kan registrere CVen hos oss. Du vil få et eget brukernavn og passord. Du vil da få tilsendt matchende stillinger.

Inkludi.no har fokus på arbeidssøkere med innvandrer og minoritetsbakgrunn. Inkludi.no har en unik kompetanse på dette området og kan bistå med hjelp i forbindelse med arbeidssøk for våre nye landsmenn.

Inkludi.no kjenner til at arbeidssøkere med innvandrer og minoritetsbakgrunn har i dag vanskeligheter med å få innpass til det norske arbeidsmarkedet. Inkludi.no ønsker å bidra til at arbeidssøkere med minoritetsbakgrunn blir ansatt på norske arbeidsplasser, skape arbeidslyst, trygghet og tilby veiledning for denne gruppen. Vi kan tilby rådgivning og oppfølging før og etter en eventuell jobbintervju og ansettelse.  Se Karrieretips.

 

Stillingsannonser og CV- registrering:

Her kan arbeidssøkere søke på ledige stillinger. Du kan registrere din CV og og vi finner matchende stillinger gratis for deg. Du vil få en e-post hver gang en ny stilling dukker opp.Vi oppfordrer dere til å registrere CVen og fullføre denne slik at din CV vil fremstå som mest mulig komplett. Dette er viktig for oss når vi skal søke etter aktuelle kandidater for aktuelle stillinger. Dessuten vil dine sjanser for å bli kontaktet i forbindelse med en aktuell stilling vil selvsagt øke. Husk at det er en del bedrifter i dag som har tilgang til CV basen vår og som kan se CVen din.

 

Add CV

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding

CV

Please prove you are human by selecting the Truck.

screen tagSupport